کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

تماس ۰۹۳۵۴۱۷۹۰۱۳

کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

زمانت را خاص بساز...

روش های فرآوری قهوه : پوست کنده خیس

فرآوري پوست كنده خيس:

برداشت ميوه:
پالپ قهوه به طور کلی طی ۲۴ تا ۴۸ ساعت جدا می‌گردد تا زمانی که توسط یک شرکت خریداری شود و یا به Coffee Mill تحویل داده شود موسیلاژ روي دانه ها باقی می ماند.

تخمير:
از لحظه‌ای که قهوه چیده میشود شروع شده و تا زمانی که قهوه کاملا خشک شود و به رطوبت ۱۱ در صد ادامه می یابد.

مدت زمان خشك كردن:
١٢-١٥ روز

مشخصات:
طعم طبیعی، گیاهی، تن واری سنگین، شکلات تیره، فندقی.

مناطقی از اندونزی از جمله سوماترا جایی که به این روش فرآوری نسبتاً خاص،متفاوت با سایر سبک‌های رایج فرآوری معروف است. به طور کلی روند پوست کنده خیس نتیجه ترکیبی از شرایط محیطی، دسترسی به بازار و سنت های موجود در اندونزی است، این قهوه را از سایر نقاط جهان متمایز می‌سازد پیش ازدهه ی ۱۹۹۷ میلادی قهوه ها در سوماترا به دو روش بسیار متداول و شناخته شده در سرتاسر جهان یعنی روش طبیعی و شسته شده فرآوری می شدند.

پس از برداشت محصول پالپ قهوه اغلب در دستگاه های کوچک در مزرعه یا خانه جدا می گردد و سپس دانه ها در مخازن پلاستیکی یا کیسه های کنفی نگهداری شده و در انتظار تحویل می مانند. در حالی که در این بسته ها موسیلاژی که به دانه ها چسبیده باقی مانده و در دسترس میکروارگانیسم ها قرار می گیرد و آنها متابولیزه قندها، اسیدها، رطوبت و سایر ترکیبات موجود را شروع میکنند.

سپس قهوه با رطوبت بالا در بازار شرکت یا محل دریافت، جایی که خریداری می شود تحویل داده شده و جهت پوست کندن به کارخانه منتقل می شود یا توسط آنها خریداری می گردد. در این مرحله قهوه به طور معمول ۳۵ تا ۵۰ درصد رطوبت دارد(بالاتر از رطوبت ۱۰ الی ۱۲ درصد).موسیلاژ و پارچمنت دانه های قهوه به طور همزمان با استفاده از ماشین های تخصصی حذف می شوند و سپس قهوه به طور معمول برای خشک شدن بر روی پارچه های برزنتی قرار می گیرد.

از بین بردن لایه محافظ، پوست قهوه در مراحل اولیه فرآوری، عطر و طعم ویژه را از این مناطق تولیذ می‌کند که به خاطر خطر کمی نیز همراه است، زیرا دانه ها در برابر عوامل محیطی مانند افزایش و کاهش رطوبت نسبی و سایر موانع یا آلودگی ها مانند حیوانات، خاک و زباله آسیب‌پذیرتر هستند.

 

منبع:

كتاب الفبای قهوه “یک فنجان اسپرسو”