کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

تماس 09354179013

کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

زمانت را خاص بساز...

روش های فرآوری قهوه: عسلی

فرآوري عسلي:

برداشت ميوه:
پوست میوه در طی ۲۴ ساعت پس از برداشت حذف می شود. همه یا بخشی از موسیلاژ برای خشک شدن روی دانه ها باقی می ماند.

تخمير:
در طول فرآیند خشک کردن رخ می دهد.

مدت زمان خشك كردن:
١٨-٢٥ روز

مشخصات:
دارای طعم های میوه ای، تخمیری و شیرین هستند یا ویژگی های میوه پخته شده را دارند. عطر و طعم شیرینی کاراملی و فندقی.
روش فراوری معروف به عسلی در تمام کشورهای تولید کننده قهوه آمریکای مرکزی از همه مهمتر در کاستاریکا رواج یافته است. از جهات بسیاری فرآوری عسلی مشابه و تقریباً یکسان فرآوری پس از برداشت برزیلی است.
در فرآوری عسلی پالپ قهوه جدا می شود به این معنی که پوست گیلاس قهوه برداشته شده و دانه اجازه می یابد به همراه موسیلاژ دست نخورده خشک شود. این فناوری برخی از خصوصیات مطلوب یک قهوه طبیعی کامل (تن واری سنگین، شیرینی میوه ای با اسیدیته پایین، یادداشت‌های طعمی عمیق شکلاتی) را حفظ کرده و ضمن اینکه سرعت خشک کردن را به طور چشمگیری افزایش می دهد، و خطر فساد، کپک زدگی و سایر نقایص را کاهش می‌دهد،  می‌تواند با گیلاس های قهوه کاملا دست نخورده روی میز یا میز های خشک کن همراه باشد.

تولیدکنندگان مقادیر مختلفی از موسیلاژ را حذف می‌کنند تا بتوانند مشخصات نهایی قهوه را دستکاری کرده یا زمان خشک کردن را کاهش دهند تا بتوانند به سطوح مختلف فرآوری عسلی دست یابند. بارزترین مزیت فناوری عسلی نسبت به طبیعی سرعت و کارایی فرآیند خشک کردن و همچنین ویژگی های مختلف طعمی است که می‌توانند از طریق تخمیر و قرار گرفتن در معرض نور پدیدار شوند. این قهوه ها همچنین در فرم های سبز خود ظاهری ناهموار یا غیر یکنواختی دارند که می‌توانند برای برشته کارانی که به یکنواخت بودن قهوه شسته شده عادت دارند ناخوشایند باشد. فرآوری عسلی ارتباط مستقیمی با موسیلاژ روی دانه قهوه دارد و شباهتی به فرآوری شستشو ندارد. در این روش ابتدا پوسته میوه قهوه با ماشین های شستشو خارج می شود این کار ترجیحا با غلتک های خاص توسط تولیدکنندگان با مشخص کردن میزان خارج کردن مسيلاژ انجام می گردد.

در واقع رنگ عسلی بودن آن به مقدار موسیلاژ جدا شده توسط ماشین شستشو قبل از خشک شدن اطلاق می گیرد. میزان موسیلاژ فاکتور تعیین کننده شیرینی و عمق تن واری داخل فنجان نهایی است. هرچه موسیلاژ یا اصطلاحاً حالت عسلی شکل بیشتر شود شیرینی و طعم عمیق تری را مشاهده خواهیم کرد. این روش فراوری، قهوه های شیرین و متعادل تولید می کند. آنها یکنواخت و بسیار تمیز تر از فرآوری طبیعی هستند اما تن واری پایین‌تری دارا هستند. همچنین اسیریته پایین تر از آنچه فرآوری خیس ارائه می دهد، دارند. به دلیل اینکه موسیلاژ مقدار زیادی شکر دارد در این روش قهوه بسیار شیرین و باکیفیت تولید می گردد.

منبع

كتاب الفبای قهوه “یک فنجان اسپرسو”