کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

تماس 09354179013

کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

زمانت را خاص بساز...

روش های فرآوری قهوه: کافئین زدایی

فرآیند کافئین زدایی

اگرچه برخی افراد قهوه را به علت کافئین که باعث افزایش هوشیاری ذهنی می شود و همچنین به علت انرژی آن می نوشند، برخی ترجیح می‌دهند از مصرف این کافئین خودداری نمایند. افرادی که به کافئین حساسیت دارند یا به دنبال کاهش مصرف کافئین هستند و همچنین تمایل دارند تا از طعم لذیذ قهوه بی‌بهره نباشند قهوه بدون کافئین بهترین گزینه برای آنهاست. قهوه بدون کافئین کاملاً فاقد کافئین نیست. مقررات دپارتمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا تائید می‌کند که قهوه بدون کافئین نباید بیشتر از یک دهم درصد به صورت خشک در بسته وجود داشته باشد، اما مقایسه بین قهوه دم آوری شده معمولی و قهوه فاقد کافئین نشان می‌دهد که در قهوه فاقد کافئین حداقل ۹۷ درصد کافئین حذف شده است. برای شفاف تر شدن موضوع به طور متوسط یک فنجان قهوه حاوی ۳۵۴ میلی گرم شامل ۱۸۰ میلی گرم کافئین است. این مقدار در قهوه بدون کافئین ٤/٥ ميلي گرم است. میزان کافئین موجود در قهوه فاقد کافئین به نوع دانه های قهوه و فرآیند کافئین زدایی بستگی دارد. دانه های قهوه فاقد کافئین معمولاً توسط یکی از این سه روش تهیه می شوند:

آب، حلال های آالی یا دی اکسید کربن، برای خارج کردن کافئین از دانه های قهوه استفاده می گردد. روشهای خیساندن یا بخار دانه های سبز برشته شده تا زمانی که کافئین حل شود و یا تا زمانی که منافذ دانه ها بازگردد وجود دارد، کافئین پس از این مراحل استخراج میشود. در اینجا مختصری از هر روش و نحوه استخراج کافئین توضیح داده میشود.

فرآوري مبتني بر حلال:
این روش ترکیبی از متیلن کلراید، اتیل استات و آب جهت ایجاد حلالیت استفاده می نماید که کافئین را استخراج می‌کند در نتیجه هیچ ماده شیمیایی در قهوه یافت نمی‌شود زیرا آنها تبخیر می شود.

فرآوري آب سوئيس:
این تنها روش ارگانیک و طبیعی کافئین زدایی قهوه است که برای استخراج کافئین مبتنی بر اسمز است و تضمین می کند که یک محصول بدون کافئین ٪؜٩٩/٩ را تولید می کند.

فرآوري دي اكسيد كربن:
با استفاده از این روش فقط کافئین حذف می‌شود و سایر ترکیبات دست نخورده باقی می ماند. اگر چه این روش موثر است اما بسیار گران است. به طور کلی کافئین عطر و طعم قهوه را تغییر می دهد، در نتیجه طعم ملایم تر و رنگ متفاوت تری را ایجاد می کند.

منبع:

كتاب الفباي قهوه”يك فنجان اسپرسو”