کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

تماس 09354179013

کارگاه برشته کاری قهوه فرست کافی

زمانت را خاص بساز...

انتخاب تجهیزات مناسب جهت تهیه “اسپرسو خانگی”

پس از پاندمی کرونا، بیشتر مصرف کنندگان قهوه به دنبال تهیه ی قهوه با کیفیت در خانه بوده اند، که تهیه ی اسپرسو از همه پرطرفدارتر است.

بخش بزرگی از این امر ناشی از افزایش آموزش قهوه است، تعداد زیادی از رست کنندهای قهوه و کافی شاپ ها در حال حاضر دوره ها یا کلاس هایی را ارائه می کنند که به مصرف کنندگان کمک می کنند تا اطلاعات بیشتری در مورد قهوه تخصصی و همچین نحوه ی صحیح تهیه آن در خانه پیدا کنند.

با این حال درست کردن اسپرسو خوب هنوز کاری تقریبا دشوار است، حتی با تجربه ترین باریستاها نیز گاهی اوقات برای رسیدن به یک عصاره گیری مناسب به مشکل می خورند.

حتی در کافی شاپ ها، باریستاهای آموزش دیده و ماهر عصاره گیری یک اسپرسو عالی را یک چالش می دانند. تعدا بی شماری از پارامترها نظیر: میزان سابه قهوه(گرماژ)، میزان عصاره گیری، میزان درجه آسیاب، مدت زمان عصاره گیری، دمای آب و موارد دیگر را باید در نظر گرفت.

به طور طبیعی برای افراد مبتدی و کم تجربه لحاظ کردن این پارامترها چندان آسان نیست، اما با تجهیزات و دانش مناسب، تهیه ی اسپرسو راحت می شود.

هزینه کردن برای تجهیزات با کیفیت:

در ابتدا، خرید تجهیزات با کیفیت بسیار مهم می باشد. اگر به دنبال تهیه یک اسپرسو خوب در منزل می باشد در نظر داشته باشید:

((تهیه ی یک اسپرسوساز خانگی و آسیاب قهوه هر دو از ملزومات ضروری می باشند))

شما به یک آسیاب که نه تنها می تواند دانه قهوه را به اندازه مناسب جهت اسپرسو آسیاب کند بلکه قابل تنظیم برای تغییر درجه در سایز های مختلف آسیاب کردن قهوه باشد.

اسپرسو به آسیاب سایز ریز نیاز دارد، چرا که در یک زمان بسیار کمتر و با فشار بسیار بالاتر از قهوه های دمی یک نوشیدنی با غلظت بوجود می آید.

زمانی که وارد دنیای دستگاه های اسپرسوساز خانگی می شویم، مدل های متفاوت زیادی وجود دارد که بر اساس قیمت، کیفیت، برند، تمام اتومات، نیمه اتومات و دستی بودن تقسیم می شود.

این شما هستید که بر اساس میزان هزینه که می خواهید پرداخت کنید یک دستگاه را انتخاب می کنید. به همین دلیل تهیه ی یک دستگاه خوب بسیارسخت تر از یک عصاره گیری خوب است.

در حالت ایده آل شما باید به دنبال یک اسپرسوساز خانگی باشید که بتواند آب را به صورت یکنواخت در هدگروپ پخش کند و در طول عصاره گیری بتواند فشار و دمای آب را ثابت نگه دارد. دستگاهی که ساختار محکم و توانایی عبور آب داغ با فشار بالا برای مدت چندین سال را داشته باشد ارزش خرید دارد.

استفاده از اروپرس(Aero-press) برای تهیه نوشیدنی به سبک اسپرسو

اگرچه دستگاهای اسپرسوساز خانگی امکان تولید اسپرسو با کیفیت بالاتر را دارند، اما هزینه ی بیشتری جهت خرید نیاز دارند. بنابراین برای طیف وسیعی از افراد کمتر در دسترس هستند.

نهایتا، این بدان معناست که برخی از افراد َاروپرس برای تهیه اسپرسو انتخاب می کنند و قهوه غلیظ تری تولید می کنند. اما این را در نظر داشته باشید که به دلیل فشار بسیار کمتر از دستگاه های اسپرسو ساز، ایروپرس نمی تواند نتایج یکسان بوجود آورد.

برای عصاره گیری اسپرسو با اروپرس شما به فیلتر فلزی نیاز دارید. با ریزتر کردن سایز آسیاب و افزایش مدت زمان عصاره گیری، می تواند به این روش کمک کند.

 

منبع

www.perfectdailygrind.com