بیش از ۷۵ کشور در جهان قهوه را پرورش می دهند.آب و هوای گرم و مرطوب در برخی مناطق بارندگی زیاد باعث رشد بیشتر درختان قهوه می شود. آیا درختان قهوه که در مناطق گرمسیری و در ارتفاعات بالاتر رشد می کنند محصولات بهتری را به عمل میآورند؟ در نگاه کلی باید چنین پاسخ داد که: بله… ارتفاعات بالا در کشت قهوه منجر به افزایش چگالی و پیچیدگیهای طعمی می گردد، اما شکی نیست قهوه هایی که در ارتفاعات پایین تر رشد می کنند نیز می توانند استثنایی و خاص باشند. اگر چه شرایط در ارتفاعات پایین تر معمولاً کمتر از شرایط ایدهآل است.
خصوصيت هاي طعمي قهوه هر كشور در دنیا را می توان به صورت زیر دسته بندی کرد:
كنيا: اسيديته بالا، تن واري نسبتا كم
اتيوپي: اسيديته متوسط، تن واري كامل
اوگاندا: اسيديته پايين و تن واري كامل
يمن: اسيديته پايين و تن واري بالا
اندونزي: اسيديته كم، تن واري حجيم
نيكاراگوئه: اسيديته قوي، تن واري سنگين
كاستاريكا : اسيديته ملايم ، متعادل و تن واري كامل و سرسخت
جامائيكا: اسيديته كم تا متوسط و تن واري خوب
برزيل:اسيديته كم، تن واري متوسط
كلمبيا: اسيديته قوي و تن واري سنگين
بوليوي: اسيديته متوسط و تن واري ملايم
در فایل زیر می توان به اطلاعات کلی کشورهای تولید کننده اصلی قهوه دست پیدا کرد.
لطفا بر روی لینک زیر کلیک کنید:
اطلاعات کشورهای تولید کننده اصلی و برتر قهوه
منبع:
کتاب الفبای قهوه “یک فنجان اسپرسو”